Nederlanders houden van huren

De inwoners van ons klein kikkerlandje huren er behoorlijk op los. Van het huren van een auto tot het huren van een auto of camper, niets is ons te gek. Ondanks dat we vaak wel de mogelijkheden hebben om tot kopen over te gaan, kiezen we vaak toch voor huren. Huren heeft als grootste voordeel dat je nergens aan vastzit en vooral voor tijdelijke benodigdheden is huren de perfecte uitkomst. Wat huren wij Nederlanders zoal?

Woning huren

Ondanks dat de hypotheekrente momenteel historisch laag ligt, gaan wij Nederlanders nog niet per direct massaal over op het kopen van een woning. Een woning op dit moment kopen zou financieel aantrekkelijk zijn, maar toch is de verhouding tussen het aantal koop- en huurwoningen in Nederland zo goed als gelijk gebleven. Voorlopig althans. Huurhuizen zijn in elk geval nog net zo in trek als voor en tijdens de economische crisis van een aantal jaren geleden.

Auto huren

Een auto kun je voor verschillende redenen huren, bijvoorbeeld bij een noodgeval, trouwerij of vakantietripje. Een auto huren doe je doorgaans alleen tijdelijk en in dat geval ben je goedkoper uit dan wanneer je een auto moet aanschaffen. De belangrijkste voordelen bij het huren van een auto zijn: snelle en makkelijke manier van reizen, gemakkelijk om spullen mee te nemen, mogelijk om met meerdere mensen te reizen, de kosten delen en het is comfortabel. Daarnaast hoef je geen wegenbelasting te betalen of de auto te verzekeren.

Afvalcontainer huren

Een puin- en bouwafvalcontainer doe je niet iedere dag. Maar wanneer je het nodig hebt dan is het natuurlijk maar tijdelijk, dus de beste optie is om er één te huren. Ben je bezig met de verbouwing van uw woning? Dan is een afvalcontainer noodzakelijk. Onder bouwafval verstaan we onder meer: beton, cement, metaal, hout en bouwfolie. Ook heeft u een afvalcontainer nodig bij groen afval, schone grond en dakafval.

Camper huren

Ook zeer populair onder de Nederlanders is het huren van een camper. Wij Nederlanders zijn echte vakantiegangers en avonturiers. Vakantie vieren met een camper is toch weer wat anders dan kamperen, weggaan met de vouwwagen of caravan. Weggaan met de camper is als het ware het nieuwe kamperen. Genieten van meer luxe maar toch één met de natuur zijn. Overnachten in een camper is veel voordeliger dan een vakantiehuisje of hotel en je kunt tegelijkertijd genieten van de omgeving. Een camper is uitstekend geschikt voor avonturiers en gezinnen met kinderen.